Beoordelingen van Wok Inn Hardenberg

Recente recensies van Wok Inn Hardenberg

4 sterren na 9 reviews

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze keer 1 ster, want ik heb kroepoek bij besteld en ipv 2 plakken zat er slechts 1 plak bij , en dat voor € 2,70! Is vast een vergissing geweest?

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben vanavond eten besteld en het was weer heerlijk. Alles zoals het beschreven staat en zelf meer dan dat. Smaakte perfect en prijsverhouding is heel netjes. Zeker een aanrader!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld. Alles stond mooi op tijd klaar. Sushi was heerlijk. Vriendelijke personeel.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

7/10. Gebakken banaan was heerlijk de rest een beetje flauwe smaak allemaal. Grote porties wel, kan er 2 a 3 keer van eten. Maar qua smaak was de bami,babi en kip allemaal heel saai.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel handig. Via de website kun je eten bestellen, betalen en dan halen. Gewoon goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en ruim Voldoende te eten.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben zeer tevreden. Ik was niet bekend met online bestellen, maar dat ging zeer goed. Je krijgt zelfs een bevestiging van je besteling. Ik ben zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.