Beoordelingen van Wok Inn Hardenberg

Recente recensies van Wok Inn Hardenberg

5 sterren na 28 reviews

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het is gewoon geweldig. Je kunt online bestellen en op elk tijdstip wat jouw uitkomt ophalen. Het staat dan ook al klaar. Gewoon geweldig

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker eten gehad van jullie.. We hebben er van Kunnen genieten met zn allen. Misschien nog een optie om bij de nasi een eitje en een plakje ham te serveren. Ook altijd lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super makkelijk bestellen, snel klaar en het was heerlijk.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

goeden dag, er was 1 art verkeerd. ipv sate kregen we taptjoy. in de verzamel menu, verder was het zeer goed, bedankt.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer gemakkelijk bestelsysteem! Maaltijd was op de juiste tijd klaar. Eten was naar wens! Zeer tevreden!!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was op afgesproken tijd klaar. En het was heerlijk

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles heel lekker

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het is toch droevig dat zo;n mooi gebouw leeg staat op zondag is er geen kip bekennen . Het eten was weer zeer goed en we blijven halen want wat goed is moet je koesteren .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We kregen een deel van de bestelling niet mee, dus toen 1 persoon die ging halen, was het eten al voor een deel afgekoeld

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was perfect👍👌

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, goede smaak, ruime porties! En wat is jullie sambal lekker pittig!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker Soep en saté stokjes en loempia besteld was niet goed door gekomen digitaal. En de loempia was nu wel krokant alleen door dat het in een plastic bakje zit word de loempia zacht. In andere restaurants word dit in papier verpakt. In de loempia zit normaal toch vlees en ei. Vlees zat er heel weinig in en ei helemaal niet.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk, echter moesten we lang wachten ondanks afhaaltijd. Ook was bestelling niet compleet dus moesten nog een keer heen en weer..... Contact opnemen mag, maar dan via de mail......vast nog wel te vinden in de bestellingen.....

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles perfect in orde. Bestellingen zijn altijd compleet. Alles is lekker warm en netjes verpakt. T o p p i e

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, elke keer weer !

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bapi pangang vergeten te leveren toen terug gegaan om te halen na telefonisch bellen. Meisje achter de kassa vroeg aan de koks om te maken maar de koks hadden er geen zin meer in en gooiden de Luik weer dicht. Wouden niks meer van het meisje aannemen wat al raar is Na zelf in gesprek te gaan met de koks uit eindelijk wel gekregen maar de rest was helaas koud dus het etentje op mijn eigen verjaardag is niet helemaal geslaagd.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze keer 1 ster, want ik heb kroepoek bij besteld en ipv 2 plakken zat er slechts 1 plak bij , en dat voor € 2,70! Is vast een vergissing geweest?

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben vanavond eten besteld en het was weer heerlijk. Alles zoals het beschreven staat en zelf meer dan dat. Smaakte perfect en prijsverhouding is heel netjes. Zeker een aanrader!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld. Alles stond mooi op tijd klaar. Sushi was heerlijk. Vriendelijke personeel.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

7/10. Gebakken banaan was heerlijk de rest een beetje flauwe smaak allemaal. Grote porties wel, kan er 2 a 3 keer van eten. Maar qua smaak was de bami,babi en kip allemaal heel saai.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel handig. Via de website kun je eten bestellen, betalen en dan halen. Gewoon goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en ruim Voldoende te eten.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben zeer tevreden. Ik was niet bekend met online bestellen, maar dat ging zeer goed. Je krijgt zelfs een bevestiging van je besteling. Ik ben zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.